Nova pjesma Ljubušaka Mislava Ramljaka – Gledam u Presveto Tijelo

Nova pjesma Ljubušaka Mislava Ramljaka – Gledam u Presveto Tijelo

Link na izvornu vijest

Nova pjesma Ljubušaka Mislava Ramljaka – Gledam u Presveto Tijelo
Postoje pjesme koje je jako teško opisati, a ovo je definitvno jedna od njih. Prema tome, želim vam obilje Božjeg blagoslova dok slušate, a pjesma neka govori sama za sebe!
 
Hvala od srca kolegi i producentu Mateju Brkiću koji je od početka mog glazbenog djelovanja zaslužan za sve ovo što čujete kada slušate moje pjesme.
Veliko hvala i Damiru Spajiću iz Photo Studia Đino koji je također s nama od samog početka, a potpisuje svoje ime i na ovaj video spot.
 
Hvala također i svima vama koji ste na bilo koji način bili poticaj i motivacija za stvaranje ove pjesme!
Bog vas blagoslovio i čuvao, hvaljen Isus i Marija!
 
Glazba i tekst: Mislav Ramljak
Aranžman: Matej Brkić
Glazbena produkcija: Matej Brkić
Mix i mastering: Matej Brkić
Prateći vokali: Ana Raspudić, Matej Brkić, Mislav Ramljak
Video produkcija: Foto Đino
Kamera i montaža: Damir Spajić

Objava Nova pjesma Ljubušaka Mislava Ramljaka – Gledam u Presveto Tijelo pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?