Barjaktar iz Imotskog napravio show na vjenčanju, ovakav ulazak u salu još niste vidjeli

Barjaktar iz Imotskog napravio show na vjenčanju, ovakav ulazak u salu još niste vidjeli

Link na izvornu vijest

Vjenčanja često uključuju pridržavanje različitih tradicija koje događaj čine posebnim cjelodnevnim doživljajem. U Dalmaciji je jedna od tih tradicija poseban ulazak barjaktara u dvoranu, a na ovom vjenčanju u Imotskom, to je podignuto na veći ‘level‘.

Na Facebook stranici ‘Imocki crnjaci 2.0‘, video koji je postao viralan i prikupio u rekordnom roku dosta lajkova i komentara, prikazuje barjaktara kako ulazi u dvoranu uz pjesmu ‘Eye of Tiger‘ u najneobičnijem izdanju kojeg se do sada moglo vidjeti – ni više ni manje nego u potkošulji i kratkim hlačama, s hrvatskom zastavom oko vrata i boksačkim rukavicama na rukama, imitirajući Rockyja Balbou.

Gosti su bili oduševljeni i pozdravili su ga smijehom, ovacijama i velikim pljeskom. Budući da je oko njega nastala gužva, pratila su ga dvojica ‘čuvara‘, koji su pazili da gosti ne prilaze previše blizu.

Jedan pratitelj ga je u šali nazvao ‘Cro Cop iz Imotskog‘.

Iako su neki u komentarima njegovo ponašanje ocijenili neprimjerenim, najvažnije je bilo kako su se osjećali mladenci i da je slavlje prošlo u svečanom i veselom tonu.

Post Barjaktar iz Imotskog napravio show na vjenčanju, ovakav ulazak u salu još niste vidjeli je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?