Još nema dogovora u Širokom Brijegu, pregovori se nastavljaju

Još nema dogovora u Širokom Brijegu, pregovori se nastavljaju

Link na izvornu vijest

Danas 14. listopada 2024. godine s početkom u 11.00 sati, održan je sastanak između Vlade Županije Zapadnohercegovačke i Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama u Županiji Zapadnohercegovačkoj, s ciljem nastavka pregovora u svrhu postizanja dogovora i potpisivanja novog Kolektivnog ugovora za djelatnost srednjeg obrazovanja u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Sastanak se održao u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Nakon sastanka medijima se obratio predsjednik Vlade ŽZH Predrag Čović, koji je obavijestio prisutne o održanom konstruktivnom sastanku, no da rješenja još uvijek nema.

‘Dobili smo konkretne zahtjeve Sindikata koje ćemo u najkraće mogućem roku razmotriti te vidjeti što je realno u vezi istih. Za par dana ćemo se sigurno još sastati pa se nadam da ćemo imati dogovor na obostrano zadovoljstvo.- rekao je predsjednik Vlade Predrag Čović.

Sindikalistica Jasminka Petric novinarima je rekla da nema bitnih pomaka i usuglašenih stavova, no da Sindikat ne spominje generalni štrajk jer su uvjereni da može doći do rješenja.

Pregovori nisu propali nego idu dalje.

www.abcportal.info

 

The post Još nema dogovora u Širokom Brijegu, pregovori se nastavljaju first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?