Incident sa suzavcem u grudskoj školi: Maloljetnik priznao krivicu

Incident sa suzavcem u grudskoj školi: Maloljetnik priznao krivicu

Link na izvornu vijest

MUP ŽZH je pronašao počinitelja zbog kojeg je nedavno evakuirana Srednja škola A.B. Šimić u Grudama.

Podsjetimo, ravnateljica navedene škole je 9. listopada u PU Grude prijavila da se u školskim prostorijama osjeća neobičan, neugodan i intenzivan miris. Na mjesto događaja su tada upućeni policijski službenici PU Grude i djelatnici Vatrogasnog društva Grude koji su evakuirali učenike i djelatnike škole, te utvrdili da je NN osoba u prizemlje učionice uprskala suzavac – paper sprej.

Provodeći mjere i radnje iz svoje nadležnosti policijski službenici PU Grude su došli do saznanja da je počinitelj navedenog djela mlađi maloljetnik sa šireg područja općine Grude, navodi se u službenom priopćenju. Maloljetnik je, kako je priopćeno, u četvrtak uz prisutnost roditelja i djelatnika Centra za socijalni rad saslušan u prostorijama PU Grude, te je u potpunosti priznao djelo i iskazao žaljenje za svoje postupke.

Nakon završene prekršajne obrade policijski službenici će ocu malodobne osobe uručiti prekršajni nalog sukladno čl. 34 st.4 Zakona o oružju i streljivu ŽZH, a u vezi s čl. 40 st.8 Zakona o prekršajima FBiH.

Svjedoci smo da u današnje vrijeme, neprikladno, neprimjereno ponašanje može dovesti do opasnosti za pojedinca i zajednicu, stoga pozivamo roditelje i prosvjetne djelatnike Osnovnih i Srednjih škola da kroz otvoren razgovor s maloljetnicima ukažu na važnost odgovornog ponašanja i posljedica nesmotrenih postupaka, a sve u cilju zaštite i dobrobiti naše djece, napominju iz MUP-a ŽZH.

Post Incident sa suzavcem u grudskoj školi: Maloljetnik priznao krivicu je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?