Novi dvoboj Posušja i Širokog: Pogledajte međusobni omjer ovih klubova!

Novi dvoboj Posušja i Širokog: Pogledajte međusobni omjer ovih klubova!

Link na izvornu vijest

Nogometaši Posušja i Širokog Brijega danas od 18:00 sati na stadionu Mokri Dolac igraju svoju 28. međusobnu utakmicu.

Ovo će biti prvi ovosezonski okršaj ova dva susjedna kluba. Posušje je nešto bolje ušlo u novu sezonu i sada je s 14 osvojenih bodova na četvrtom mjestu ljestvice, dok je Široki Brijeg sedmi s 10 osvojenih bodova.

Obje momčadi traže izlazak iz rezultatske krize. Posušje traži pobjedu nakon dva uzastopna poraza, dok je Široki Brijeg u nizu od pet utakmica bez pobjede.

Posljednji okršaj ova dva kluba dogodio se upravo na Mokrom Docu 17. ožujka ove godine kada Posušje slavilo rezultatom 1:0 prvi put nakon 16 godina.

U međusobnom omjeru u prednosti je Široki Brijeg koji ima 13 pobjeda, a Posušje ima 7 pobjeda u međusobnim susretima, dok je 6 utakmica završeno neriješenim rezultatom.

Gol razlika je 31:21 u korist Širokog Brijega kada se gledaju ukupno odigrane utakmice.

U Wwin ligi BiH omjer pokazuje: Široki 11 pobjeda, 6 neriješenih i 5 pobjeda Posušja.

Gol razlika u Wwin ligi BiH je 29:19 u korist Širokog.

Od povratka Posušja u najviši rang natjecanja 2021. godine, ova dva kluba odigrali su devet međusobnih utakmica, a sve su bile u sklopu Wwin lige BiH.

Čak 5 utakmica završilo je neriješenim rezultatom, dok je Široki ostvario tri pobjede. Posušje je slavilo jednom i to je bilo baš u posljednjem ogledu ova dva kluba na Mokrom Docu rezultatom 1:0, a strijelac tog pobjedonosnog gola za domaće bio je Leonardo Petrović. On je donio Posušju pobjedu protiv Širokog Brijega prvi put nakon 2008. godine, kada je rezultat također bio 1:0, a strijelac je bio Ivan Krstanović.

Tko će slaviti u novom dvoboju ova dva kluba, ostaje vidjeti danas od 18:00 sati na Mokrom Docu!

Korner365

Objava Novi dvoboj Posušja i Širokog: Pogledajte međusobni omjer ovih klubova! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?