Rukometaši Izviđač Agrama otputovali u Italiju, pogledajte što ostale ljubuške klubove očekuje ovaj vikend

Rukometaši Izviđač Agrama otputovali u Italiju, pogledajte što ostale ljubuške klubove očekuje ovaj vikend

Link na izvornu vijest

Donosimo raspored nastupa ljubuških sportskih klubova za vikend koji je pred nama.

RUKOMET

Rukometaši Izviđač Agrama su noćas u 2,30 sati otputovali u Italiju gdje u subotu od 18:45, igraju protiv Sassarija u 2. kolu EHF European Cup-a.

Ovo je prilika da Izviđač pokaže snagu i izbori mjesto u narednoj fazi natjecanja.

Očekujemo da će momci trenera Ivana Džolića i Milana Tolića iz Italije donijeti pozitivan rezultat i u uzvratnom susretu (26.10.) pred Ljubuškom publikom zatvoriti ovaj izazov na najbolji način.

Rukometašice Izviđača u 3. kolu Premijer lige BiH za žene u nedjelju, 20. listopada 2024. godine, gostuju u Hadžićima kod istoimene domaće ekipe. Utakmica se igra od 17 sati.

Djevojke iz Hadžića odigrale su samo jednu prvenstvenu utakmicu u kojoj su na domaćem terenu svladale Grude rezultatom 27:24. Rukometašice Izviđača nakon dva odigrana kola imaju dva boda, u prvom kolu su u Cazinu poražene od domaće Krajine 34:31, a u drugom kolu su na domaćem parketu svladale ekipu Sloge 2013 iz Uskoplja/Gornjeg Vakufa 44:40.

U 4. kolu Prve lige F BiH – skupina Jug rukometaši Izviđača2 gostuju kod Igmana na Ilidži. Utakmica se igra u subotu, 19. listopada, s početkom u 16 sati. Izviđač2 je trenutno vodeći na ljestvici sa šest osvojenih bodova nakon tri odigrana kola. Igman ima dvije odigrane utakmice i dva poraza.

NOGOMET

Nakon pobjede nad vodećom momčadi Kruševa,  u odgođenom 8. kolu Druge lige F BiH – skupina Jug, nogometaši Ljubuškog će u nedjelju, 20. listopada, na domaćem terenu ugostiti momčad Gruda.

Utakmica se igra na stadionu Babovac s početkom u 14,30 sati.

Nakon devet odigranih kola Ljubuški se nalazi na 14 mjestu prvenstvene ljestvice s devet osvojenih bodova a Grude su na sedmom mjestu s 14 osvojenih bodova.

Radio Ljubuški

Objava Rukometaši Izviđač Agrama otputovali u Italiju, pogledajte što ostale ljubuške klubove očekuje ovaj vikend pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?