Maleni Čapljinac briljirao na Supertalentu: Nitko ne vjeruje koliko mu je godina

Maleni Čapljinac briljirao na Supertalentu: Nitko ne vjeruje koliko mu je godina

Link na izvornu vijest

Maleni Čapljinac Adi Mrgan koji ima samo 12 godina nastupio je na Supertalentu i oduševio izvedbom pjesme “Ciganin sam, al’ najlepši”.

Adi je imao veliku tremu prije samog nastupa, ali je ona nestala već s prvim tonovima.

Za sebe bih rekao da sam čovjek iz naroda. Tko pjeva, zlo ne misli. Najveća podrška su mi roditelji. Jako volim Supertalent. Stalno ga pratim pa sam odlučio, jer mislim da sam i ja Supertalent, rekao je prije samog nastupa.

Martina Tomičić mu je rekla da ima specifičan vokal i da je karakterno zanimljiv.

Kada bih morala davati prognoze, što nikada ne dajem, za tebe bih prilično mogla odmah potpisati da ćeš biti pjevač u životu, kazala je Tomičić za koju mnogi smatraju da je najstroža članica žirija Supertalenta.

Objava Maleni Čapljinac briljirao na Supertalentu: Nitko ne vjeruje koliko mu je godina pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?