Gvardiol neće igrati sljedeću utakmicu? Otkriveno i zašto

Gvardiol neće igrati sljedeću utakmicu? Otkriveno i zašto

Link na izvornu vijest

Utakmica koju Manchester City ove srijede od 21 sat igra protiv praške Sparte u Ligi prvaka dolazi u idealno vrijeme za Pepa Guardiolu i njegov stroj. Nakon teških zadaća i dramatičnih završnica poput one u zadnjem prvenstvenom kolu protiv Wolverhamptona, sada slijedi naoko malo lakši protivnik. A Guardiola je na današnjoj službenoj press-konferenciji uoči utakmice dao naznačiti da će odmoriti neke od svojih udarnih vedeta.

Tako je primjerice jednom rečenicom najavio da od prve minute u europskom dvoboju vjerojatno neće nastupiti Joško Gvardiol. Hrvatski reprezentativac i najskuplje plaćeni obrambeni igrač na svijetu mogao bi dobiti blagu poštedu, iako igra u fantastičnoj formi. Njegov pogodak protiv Wolvesa slabijom nogom u suprotne rašlje i daje je viralan, a u zadnje četiri utakmice zabio je dva pogotka i bio neprelazan u zadnjoj liniji.

Ove sezone u osam utakmica odigrao je svih 90 minuta, a startao je na šest od zadnjih sedam utakmica. Gvardiol je zaista nezamjenjiv, ali njegov trener vjerojatno ima pravo kada govori da u tom ritmu neće izdržati ludi tempo sezone.

“Joško ne može igrati sve utakmice, svaka tri dana. Zato nam treba Nathan (Ake), u protivnom nećemo moći biti konkurentni do kraja sezone. Najvažnija stvar je imati spremne i zdrave igrače”, rekao je Guardiola na konferenciji za medije uoči Cityjeve utakmice sa Spartom Prag u Ligi prvaka.

Objava Gvardiol neće igrati sljedeću utakmicu? Otkriveno i zašto pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?