Ivica Ico Bago demantirao glasine i zahvalio se na pomoći

Ivica Ico Bago demantirao glasine i zahvalio se na pomoći

Link na izvornu vijest

Ivica Ico Bago, posuški pjevač, zabavljač i rado viđen gost na privatnim zabavama, obratio se javnosti putem društvenih mreža kako bi pojasnio situaciju koja ga je zadesila u posljednjih nekoliko mjeseci, vezano uz njegovo zdravstveno stanje i promjene na radnom mjestu.

Bago je naveo da se morao liječiti zbog bolesti i narušenog zdravlja, te se zahvalio svim osobama koje su ga podržavale u tim teškim trenucima. Nakon završetka liječenja, dobio je rješenje komisije kojom je utvrđeno da mu je promijenjena radna sposobnost. U suradnji s poslodavcem, javnim poduzećem Komunalno, ponudeno mu je drugo radno mjesto prilagođeno njegovoj novoj radnoj sposobnosti.

Tijekom tog perioda, kružile su dezinformacije kako je Bago dobio otkaz, što su neki politički akteri pokušali iskoristiti u predizbornoj kampanji. No, ispostavilo se da te glasine nisu točne, a Bago se obratio javnosti kako bi demantirao te tvrdnje.

Izrazio je žaljenje zbog eventualnih nesporazuma te se zahvalio svima koji su mu pružili podršku, kao i svom poslodavcu na razumijevanju i pomoći u prilagodbi novim uvjetima rada. Zaključio je objavu poručivši da je sada fokusiran na povratak radu i zarađivanju za život.

Ivica Bago ovim je demantirao glasine i još jednom naglasio svoju zahvalnost na podršci koju je dobio u teškim trenucima.

Objava Ivica Ico Bago demantirao glasine i zahvalio se na pomoći pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?