Intenzivni radovi na osposobljavanju za promet magistralne ceste M-17-5 Jablanica-Blidinje

Intenzivni radovi na osposobljavanju za promet magistralne ceste M-17-5 Jablanica-Blidinje

Link na izvornu vijest

Vrši se raščišćavanje putnih komunikacija i objekata u Donjoj Jablanici, na području Zlata, Mirka, Čehara, Čivelja, prekojezerskih sela i na uređenju puta za gradsku deponiju smeća na Zakomu kao i na drugim područjima pogođenim poplavama.

Intenzivno se radi na osposobljavanju za promet magistralne ceste M-17- 5 Jablanica -Blidinje.

Stručne ekipe obilaze teren i vrše procjene nastalih šteta i daju preporuke za njihovo otklanjanje.

Također, vrši se dostava hrane i lijekova stanovnicima na području općine.

Stožer Civilne zaštite Grada Konjica mobilizirao je sve raspoložive resurse u zbrinjavanju i pomoći ugroženom stanovništvu.

Građevinska mehanizacija je konstantno ne terenu i angažirana je na saniranju posljedica prirodne nesreće. Nastavljeni su radovi na uređenju lokaliteta za postavljanje kontejnerskog naselja za smještaj obitelji stradalih u poplavama.

Svakodnevno su na terenu tri stručne komisije za procjenu štete i rade u punom kapacitetu.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?