Viki Ivanović: Kakva prijateljska utakmica, ići će se punim gasom

Hrvatskoj reprezentaciji na putu do svjetske bronce stoji Maroko koji je sinoć poražen od Francuske. Dobro poznati protivnik s kojim smo otvorili natjecanje u Kataru te odigrali bez pogodaka, piše hrt.hr.

Igrači Zlatka Dalića u popodnevnim satima odradili su predposljednji trenig a kao i jučer neki su radili po posebnom progamu.

S posljednjim se informacijama u središnji Dnevnik HTV-a javio naš reporter Viki Ivanović

– Polako kopni tuga nakon poraza od Argentine, diže se psihološki element, što je važno u utakmici za treće mjesto. Dominik Livaković kandidira za najboljeg vratara, Joško Gvardiol za najboljeg mladog igrača, Luka Modrić izabran je među najboljih 11 kada se gledaju polufinalni susreti. Na današnjem treningu nije bilo Brozovića i Juranovića, a po posebnom programu trenirali su KovačićModrićPerišić i Livaković, izvijestio je. 

Viki se javio i u emisiju Qatara.

Kaže da se smanjio broj navijača u Dohi, dodajući da će biti apsolutna dominacija argentinskih navijača u finalu protiv Francuske.

– Bilo je i nekih 50 tisuća Marokanaca, Europljana ima puno manje, dodaje. 

Što se može očekivati od utakmice za treće mjesto. Jedan novinar je upitao hoće li takva biti utakmica? 

– Naravno da će se ići punim gasom, na tim druženjima s novinarima se mogu čuti svakojaka pitanja… Ovo je utakmica za treće mjesto, ovako dugačak turnir želiš završiti s pobjedom te što sretniji napustiti Dohu. Kod nas u reprezentaciji se polako vidi da kopni i slabi tuga nakon poraza o Argentine. Vjerujem da će naši biti u punom elementu, psihološki element je jako važan u takvoj utakmici. Naši su imali malo više odmora, nadam se da ćemo barem u tom segmentu biti u prednosti, istaknuo je.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?