James “poludio” zbog sudaca, Beverley im pokazivao pogrešku na fotoaparatu

Košarkaši Los Angeles Lakersa poraženi su na gostovanju kod Boston Celticsa 125:121 (105:105) nakon produžetaka, a utakmicu je obilježila pogreška sudaca koji nisu dosudili čisti prekršaj na LeBronu Jamesu u posljednjim trenucima regularnog dijela utakmice, piše hrt.hr.

James je krenuo u prodor i na polaganje, no promašio je, ali očigledno je dobio udarac po ruci od strane Jaysona Tatuma. Najbolji igrač Lakersa potpuno je “poludio” i u nevjerici gestikulirao prema sucima, ali promjene odluke nije bilo.

Igrač Lakersa Patrick Beverley nakon isteka vremena donio je fotoaparat do suca kako bi mu pokazao spornu situaciju, ali dobio je samo tehničku.

NBA liga obično objavljuje izvještaje suđenja s ključnim situacijama, a sada je već odredila kako je Jaysonu Tatumu trebao biti suđen faul i James je morao biti na liniji slobodnih bacanja prije rezultatu 105:105, prenosi ESPN.

Također, sudac Eric Lewis priznao je pogrešku.

– Bilo je kontakta, ali u tom trenutku nismo vidjeli faul. Sudačka postava propustila je donijeti tu odluku, kazao je Lewis.

Anthony Davis kazao je da se momčad osjeća “prevarenom”, a trener Darvin Ham je dodao kako pokušava ne svesti sve na suđenje, ali to je postalo jako teško.

– Vidjeli ste moju reakciju. Ovo jako boli, ne razumijem, poručio je LeBron James.

Boston Celticsi su prva momčad Istoka s omjerom 36-15, dok su Lakersi u lovu na play-in turnir na Zapadu, trenutačno su na 13. mjestu s omjerom 23-27, a na desetom mjestu je Utah Jazz s 26-26.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?