Zrinjski golom u 89. minuti ostvario veliku pobjedu na startu Lige prvaka

Link na izvornu vijest

Zrinjski je svladao Urartu s 1:0 golom Mateja Senića u 89. minuti i prvak BiH ima veliku priliku da izbori drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

Veliku prednost Plemići su ostvarili su pred sam kraj utakmice. Zvonimir Kožulj je ubacio iz kornera, a Senić, koji je počeo umjesto ozlijeđenog Jakovljevića, glavom je pogodio za veliko slavlje gostiju.

Bila je to očekivano tvrda utakmica u kojoj ekipe nisu željele previše riskirati, s obzirom da je ulog ogroman.

Zrinjskom je pripalo prvo poluvrijeme, a u drugom je nešto bolji bio domaći Urartu. Margaryan je u 54. minuti iz slobodnog udarca pogodio gredu, a u 77. minuti nakon velike pogreške Hrvoja Barišića domaći napadač Sanogo imao je stopostotnu priliku, no Marko Marić odlično mu je obranio.

Ipak, Plemići su u 89. minuti utakmice u Erevanu potvrdili da su bolja ekipa od Urartua. Kožulj je bio asistent, a Senić strijelac i tu pobjedu Plemići mogu potvrditi idućeg tjedna u Mostaru, pred svojim navijačima.

Kada smo već kod navijača recimo i to da je Zrinjski čak i u dalekoj Armeniji imao pomoć svojih navijača, jer je nekih šezdesetak najupornijih prevalio dalek put do Erevana.

Ako Zrinjski u uzvratu uspije izbaciti Urartu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka igrao bi protiv boljeg iz ogleda Slovana iz Bratislave i luksemburškog Swift Hesperangea.

Ukoliko se dogodi gori scenarij, ako ispadne, išao bi u drugo kolo kvalifikacija za Konferenciju ligu na poraženog iz okršaja rumunjskog Farula i moldavskog Šerifa.

Post Zrinjski golom u 89. minuti ostvario veliku pobjedu na startu Lige prvaka je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?