Uhićeno 30 idiota koji su davali podršku trostrukom ubojici

Link na izvornu vijest

Trideset osoba još sinoć je uhićeno nakon svirepog trostrukog ubojstva u Gradačcu, tvrdi ministar Ramo Isak, ministar unutarnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine.

Uhićene osobe se dovode u vezu sa davanjem podrške Nerminu Sulejmanoviću tijekom prijenosa uživo na Instagramu u kojem je ubio nevjenčanu suprugu Nevzetu Sulejmanović.

Sulejmanović je ubio i Džengiza i Denisa Ondera, oca i sina, koji su turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Onder, supruga Džengiza Ondera. Prema posljednjim informacijama, Harisa Onder se u nalazi u teškom stanju.

Uživo prenosio ubojstvo

Ubojica Sulejmanović je uživo prenosio svirepo ubojstvo nevjenčane supruge. Još više zastrašujuće je bilo to da su ga brojni ljudi podržavali.

Kako kaže Ramo Isak, ministar unutrnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine, se i dalje radi na lociranju osoba koje su davale podršku ubojici te je naglasio kako je već sinoć slobode lišeno 30 osoba.

– Direktor FUP-a informirao me da odsjek za Cyber kriminal FUP-a već provodi aktivnosti koje se odnose na evidentiranje osoba koje su na društvenim mrežama podržavale i veličale ubojstvo i ubojicu. Mi iz FUP-a smo stavili na raspolaganje sve što bude potrebno županijskom Tužiteljstvu i županijskoj Upravi policije čak i dokaze koje smo pribavili. Trenutno se radi na daljnjem očevidu te čekamo službene informacije da vidimo što i kako dalje – rekao je Isak.

Objave na drugim društvenim mrežama

Kako Avaz doznaje iz izvora bliskih istrazi, FUP će u suradnji sa naležnim tužiteljstvom početi postupak lociranja i dokumentiranja svih pojedinaca koji su svojim objavama širili mržnju, davali podršku, veličali ubojstvo i ubojicu, i to ne samo na Instagramu već i na svim drugim društvenim mrežama.

Avaz.ba

The post Uhićeno 30 idiota koji su davali podršku trostrukom ubojici appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?