DJEVOJKA PALA SA BEDEMA TVRĐAVE, HITNO PREVEZENA U URGENTNI CENTAR

DJEVOJKA PALA SA BEDEMA TVRĐAVE, HITNO PREVEZENA U URGENTNI CENTAR

Link na izvornu vijest

DJEVOJKA PALA SA BEDEMA TVRĐAVE, HITNO PREVEZENA U URGENTNI CENTAR

  • Policija je odmah po prijavi nezgode izašla na teren. Ustanovljeno je da nema sumnjivih okolnosti koje su dovele do pada. Žena je povređena i vozilom Hitne polmoći prebačena je u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu – kazali su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, žena je pala sa osiguranog dijela bedema, u blizini bine Midnajt, niškog džez festivala Nišvil.

Iz Kiničkog centra u Nišu za sada nije saopćeno kakve povrede ima pacijentkinja.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?