Grci prijete Bitorajcu nakon priloga na njihovoj televiziji: “Ubit ćemo te”

Grci prijete Bitorajcu nakon priloga na njihovoj televiziji: “Ubit ćemo te”

Link na izvornu vijest

Grci prijete Bitorajcu nakon priloga na njihovoj televiziji: “Ubit ćemo te”

Nakon što je jučer Rene Bitorajac podijelio snimku priloga s grčke televizije o navijačkim neredima između BBB-a i grčke skupine Gate 13, u kojem se pojavljuje njegov lik iz filma Metastaze, sada je otkrio da prima prijetnje od nekih Grka.

“**** se, hrvatsko govno. Platit ćeš za ubojstvo koje si počinio u Ateni. ***** hrvatske navijače i BBB. Nacističke ubojice! AEK-ovi fanovi će vas uništiti”, napisao je Bitorajcu jedan bijesni Grk, a glumac je prijetnje objavio na svom Instagramu.

“Osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje”

Podsjetimo, jučer se u grčkim vijestima našao glumac Rene Bitorajac, odnosno Krpa, lik koji tumači u filmu Metastaze.

“Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije.

Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa.

Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje!” napisao je Bitorajac na društvenim mrežama uz snimku s grčke televizije na kojoj se u prilogu o nemilom događaju vidi scena iz filma Metastaze, u kojem Bitorajac tumači ulogu Krpe, huligana i pripadnika Bad Blue Boysa.

Objava Grci prijete Bitorajcu nakon priloga na njihovoj televiziji: “Ubit ćemo te” pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?