Pogledajte reakciju navijača Rijeke na Jakirovićevu “izdaju”

Pogledajte reakciju navijača Rijeke na Jakirovićevu “izdaju”

Link na izvornu vijest

Pogledajte reakciju navijača Rijeke na Jakirovićevu “izdaju”

Šok je u Rijeci izazvalo ono što je u ponedjeljak izveo do tada u klubu i gradu omiljeni trener Sergej Jakirović. U 9:30 ujutro je na lokalnom radiju komentirao Rijekin odličan ulazak u sezonu te prvi meč play-offa Konferencijske lige kod Lillea u četvrtak. Par sati kasnije se, prema vlastitim riječima, kupao u moru.

A onda se u 15 sati na Maksimiru slikao s Dinamovim dresom i davao intervju za klupski sajt kao novi trener tog kluba. Jakirović je odmah u Rijeci proglašen izdajnikom, onim koji je dobio sve, a uzvratio tako što je klub ostavio tri dana prije utakmice teške par milijuna eura i jeseni u Europi te šest dana prije derbija SuperSport HNL-a upravo kod Dinama. 

Jakirović je iz Rijeke ekspresno otišao u Dinamo jer je prvak Hrvatske otpustio Igora Bišćana također pred ključne mečeve – sutrašnji protiv Sparte u play-offu Europa lige te spomenuti prvenstveni derbi za vikend protiv Dinama. Domaćin tog dvoboja već za vodećim Hajdukom zaostaje osam bodova, što je jedan od razloga Bišćanove smjene i Jakirovićevog dolaska kao njegovog nasljednika.

3-2023-08-23-10-11-04-35ab66e7-6389-41da-8f68-440580267dae.jpg

Potez Jakirovića izazvao je zgražanje i nevjericu u Rijeci jer Jakirović je ondje bio miljenik svih, od momčadi koju je sam složio, preko uprave koja mu je te želje ispunjavala, do navijača koji su cijenili njegov pobjednički gard i stav. Zahvaljujući tome Rijeku je prošle sezone od davljenika pretvorio u momčad iz vrha, ove ju je ondje i zadržao, a u Europi je doveo na korak do grupne faze. 

Riječani ga sada smatraju izdajnikom koji se prodao, ali nisu se ograničili samo na negativu. Prvi noćni trening Rijeke nakon Jakirovićevog bijega u Dinamo pohodilo je par tisuća navijača. Oni su Rujevicu ispunili kao da je riječ o derbiju te transparentima, bakljadom i gromoglasnim navijanjem dali podršku momčadi koju je prije ključnih utakmica sezone napustio njen stvaratelj.

Poseban pozdrav Armade dobio je Radomir Đalović. Igračka legenda Rijeke jedini je član Jakirovićevog stručnog stožera koji nije s njim otišao u Dinamo. Rekao je da to ne može napraviti Rijeci koja mu je dala najveću priliku i kao igraču i kao treneru. Tako će on sutra u Lilleu voditi momčad sa sportskim direktorom Darkom Raić-Sudarom.

Objava Pogledajte reakciju navijača Rijeke na Jakirovićevu “izdaju” pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?