Pješakinju u Vitini usmrtio spremnik za plin koji je pao s kamiona

Pješakinju u Vitini usmrtio spremnik za plin koji je pao s kamiona

Link na izvornu vijest

Dana 29.08.2023. godine u jutarnjim satima PU Ljubuški je obavijestila dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu da se u mjestu Vitna, Ljubuški, na dijelu magistralne ceste M-6 dogodila prometna nezgoda tijekom prijevoza praznih spremnika za tekući plin motornim vozilom marke Damler-Benz kojim je upravljao Z.P. rođen 1971. godine) kada je došlo do pada jednog od spremnika za plin na nogostup kojim se u tom trenutku kretala osoba F.Z. (rođena 1949. godine) koju je isti spremnik udario i odbacio u kanal pored kolnika, posljedicom čega je ista uslijed zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja.

Ovlaštene službene osobe su po nalogu dežurnog tužitelja obavile očevidne radnje zajedno sa vještakom prometne struke i zamjenikom glavnog županijskog tužitelja te izuzele predmetno vozilo i ostale tragove pronađene na licu mjesta radi potrebnih daljnjih vještačenja, dok će se na tijelu preminule po nalogu tužitelja izvršiti obdukcija dana 30.08.2023. godine. U predmetu će se nastaviti poduzimati sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja svih detalja vezano za uzrok nastanka prometne nezgode.

Post Pješakinju u Vitini usmrtio spremnik za plin koji je pao s kamiona je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?