Supruga Kanyea Westa grudi prekrila samo prozirnom trakom, izazvala zgražanje javnosti

Supruga Kanyea Westa grudi prekrila samo prozirnom trakom, izazvala zgražanje javnosti

Link na izvornu vijest

Supruga Kanyea Westa Bianca Censori ponovo je šokirala javnost svojom odjećom, a ovaj put se Firencom prošetala prekrivši grudi samo prozirnom trakom.

Biancu i Kanyea snimili su dok su izlazili iz jednog hotela, a reperova supruga na sebi je imala kratke crne hlače, a preko grudi je nosila samo prozirnu traku te prozirne štikle.

Vjeruje se da reper koji je ujedno i modni dizajner stoji iza svih nedavnih i kontroverznih izgleda svoje supruge. Stručnjakinja za govor tijela Judi James rekla je ranije ovog mjeseca, nakon analize njihove interakcije, da Kanye dominira i kontrolira Biancu.

Kanye i njegova supruga u Firenci
Kanye i njegova supruga u Firenci

Mnogi su bili mišljenja da se ovako oblači zbog Kanyea, jer se slično dogodilo i s Kim Kardashian te drugim njegovim bivšim djevojkama. Nakon što bi raskinuli vratile bi se “normalnoj” odjeći.

Ni prijatelji Kanyeve supruge nisu pretjerano zadovoljni njeni modnim odabirima.

“Kanye pokušava od Biance napraviti radikaliziranu verziju Kim – gotovo kao Kim 2.0. Razlika je u tome što je Kim, kad je bila s Kanyeom, on bio cijenjen u svijetu mode. Od tada je izgubio to poštovanje”, kažu prijatelji njegove nove supruge.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?