Europski školski sportski dan obilježen u Čitluku

Europski školski sportski dan obilježen u Čitluku

Link na izvornu vijest

Kako bi na dostojan način sudjelovala u obilježavanju „Europskog školskog sportskog dana“, Srednja škola dr. fra Slavka Barbarića iz Čitluka, u sklopu projekta “Atletika kraljica sportova” financiranog od Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke, jučer su je na Gradskom stadionu Bare organizirala atletsko natjecanje za učenice i učenike.

Učenice i učenici od prvog do četvrtog razreda srednje škole natjecali su se u sljedećim disciplinama: utrka na 100 metara, utrka na 400 metara, štafeta 4×100, bacanje diska, bacanje kugle, bacanje koplja i skok u dalj. Važno je istaknuti kako je današnji program bio inkluzivnog karaktera te su u sportskim natjecanjima sudjelovali članovi Udruge Susret i štićenici Edukacijsko-rehabilitacijskog centra Sveti Josip Radnik.

Po tri prvoplasirane učenice i učenika u svakoj od kategorija nagrađeni su medaljama i prigodnim diplomama.

U organizaciju sportskih natjecanja aktivno su se uključili profesori tjelesne i zdravstvene kulture SŠ dr. fra Slavka Barbarića, a tehničku podršku provedbi natjecanja pružio je Atletski klub Brotnjo. Inače, SŠ dr. fra Slavka Barbarića atletsko natjecanje za učenice i učenike organizirala je uz pomoć Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke te EPEA – European Physical Education Association, dok su podršku aktivnosti koja promiče sport i zdrav način života također pružili Općina Čitluk i Hercegovačka pivovara.

Europski školski sportski dan obilježava se na međunarodnoj razinu zadnjeg petka u rujnu i čitlučki srednjoškolci drugu godinu zaredom bili su dio međunarodnog događaja.

Citluk.ba

The post Europski školski sportski dan obilježen u Čitluku appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?