Uoči GOŠK-a: Karačić: Idemo na rezultat, Kamenar: Spreman sam i dati ćemo sve od sebe!

Uoči GOŠK-a: Karačić: Idemo na rezultat, Kamenar: Spreman sam i dati ćemo sve od sebe!

Link na izvornu vijest

-Sigurno da je nakon prošle sezone ovo jedan nivo više ali jedan negativan rezultat u bitnoj utakmici kao ovoj sutra može nas baciti natrag i zato naglašavam važnost sutrašnjih bodova. Imamo širinu ekipe i to mora doći do izražaja, imamo 4 napadača, rotiramo a oni moraju iskoristiti svoje prilike i donijeti sreću ekipi, navijačima pa i sebi. 

GOŠK je također ugodno iznenađenje prvog dijela prvenstva, evo što je Karačić rekao na što točno treba obratiti pozornost.

-Imaju hrabrost i odlučnost koju pokazuju. Ja ih poštujem ali ne strahujem, najviše strahujem od lošeg vremena ali spremamo se i za to. Molim navijače da imaju vjeru i apsolutno vjerujem u pozitivan rezultat za nas. 

Kamenara smo upitali kakva je atmosfera u svlačionici, jeli reprezentativna stanka dobro došla. Upitan je Kamenar može li sada igrati u pravoj formi kao na početku sezone, s obzirom na to da je se tek oporavio od ozljede. 

-Stanka je dobro došla, odmorili smo se a atmosfera je dobra kao i uvijek te vjerujem da ćemo to pokazati sutra na terenu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju jer kao što smo rekli ova utakmica može usmjeriti ostatak sezone.

Nakon lošijih rezultata na pripremama u prvenstvu je došao i rezultat, ekipa je igrala dobro tako i ja pa se nadam da ću uhvatiti formu u kakvoj sam bio. 

Trener Karačić je upitan kako je on kao trener vidio ovu stanku, što ona može donijeti u nastavku jedne teške serije.

-Nakon GOŠK-a koji nam je izravni konkurent slijede nam utakmice s favoritima i smatram da je pauza došla u dobrom trenutku jer stigao nas je umor i počeli smo neobjašnjivo gubiti koncentraciju te smo ušli u negativan niz gdje smo napravili manje nego što smo očekivali. 

Na posljetku je glasnogovornik kluba Leo Vlašić upitan i kako napreduju radovi na pomoćnom terenu

-Radovi dosta kasne ali spremno je i trebala bi kroz par dana biti postavljena trava a onda i ostalo. Za nekih mjesec dana se nadam da ćemo vratiti djecu na Mokri Dolac. 

Dakle, utakmica Posušje-GOŠK Gabela na rasporedu je sutra u 18:30 sati na stadionu Mokri Dolac. Našim momcima želimo puno sreće!

Radioposusje.ba

Objava Uoči GOŠK-a: Karačić: Idemo na rezultat, Kamenar: Spreman sam i dati ćemo sve od sebe! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?