Najavljujemo: Humanitarni dan košarke Brotnjo 2023.

Najavljujemo: Humanitarni dan košarke Brotnjo 2023.

Link na izvornu vijest

U nedjelju 17. prosinca u Čitluku će se održati Humanitarni dan košarke Brotnjo 2023.

Glavni cilj projekta je pokazati te, pružiti pomoć ugroženim obiteljima posebno naglašavajući važnost zajedništva i pomoći u ovo predblagdansko vrijeme.

U ovom projektu humanitarnog karaktera će sudjelovati između 200 i 300 djece u dobi od 3 do 18 godina, stvarajući pozitivnu atmosferu koja potiče na suradnju i brigu za druge.

U suradnji sa Župom Krista Kralja Čitluk i Framom Čitluk, bit će prodavani prehrambeni artikli, organizirana tombola i prodaja ulaznica a sav prihod od navedenih aktivnosti namijenjen je obiteljima u teškoj financijskoj situaciji.

Raspored aktivnosti u sklopu projekta „Humanitarni dan košarke Brotnjo 2023“:
U nedjelju 17.12. program započinje u 9h turnirom „Turnir mira Brotnjo 2023“ za mlađe kadete. Na turniru uz našu domaću momčad nastupaju i OKK Velež iz Nevesinja, KK Lokomotiva iz Mostara i KK Neum.

Nakon završenog turnira na redu je ALL-STAR utakmica između članova Škole košarke HKK Brotnjo i ŽHKK Brotnjo ’94.
Održati će se razna sportska i likovna natjecanja za sve prisutne dječake i djevojčice u svrhu druženja i zabave.
Budući smo u blagdanskom okruženju organizirano je darivanje djece od Djeda Božićnjaka.

Stoga pozivamo sve župljane da u nedjelju 17.12. svojim prisustvom te, kupnjom ulaznice i tombole sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji za potrebite naše Župe. Također je moguće izvršiti donaciju putem računa Hrvatskog košarkaškog kluba Brotnjo (br. računa: 3060002792586320 Addiko Bank).



The post Najavljujemo: Humanitarni dan košarke Brotnjo 2023. appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?