OGLASIO SE HAMAS NAKON POGIBIJE TRI IZRAELSKA TAOCA: CIONISTIČKA VOJSKA JE TO NAMJERNO URADILA

OGLASIO SE HAMAS NAKON POGIBIJE TRI IZRAELSKA TAOCA: CIONISTIČKA VOJSKA JE TO NAMJERNO URADILA

Link na izvornu vijest

Glasnogovornik Hamasa Abu Obeida se oglasio kazavši da Izrael ne mari za osjećaje porodica zarobljenika.

  • Cionistički neprijatelj kocka se sa životima svojih vojnika zarobljenih od strane palestinskog otpora i stoga ne mari za osjećaje njihovih porodica – kazao je Abu Obeida.

Ponovio je kako niti jedan zarobljenik neće biti oslobođen dok se ne ispune uslovi Hamasa.

  • Jučer je cionistička vojska namjerno pogubila trojicu od njih i radije ih je ubila nego oslobodila. Ovo je isto otvoreno kriminalno ponašanje koje je prakticirala i nastavlja činiti protiv svojih zarobljenika u Gazi, u očajničkom pokušaju da se riješi njihovog tereta. Cionistička vojska jako dobro zna naše uslove da ih oslobodimo jer niti jedan od njih neće biti oslobođen dok se naši uslove ne ispune – istakao je Abu Obeida.

Podsjećamo, izraelski vojnici su jučer ubili tri izraelska zarobljenika nakon što su ih “greškom vidjeli kao prijetnju”. Sva trojica su bili bez majica, a jedna od osoba nosila je štap s improviziranom bijelom zastavom.

(Agencija/M.S.)

The post OGLASIO SE HAMAS NAKON POGIBIJE TRI IZRAELSKA TAOCA: CIONISTIČKA VOJSKA JE TO NAMJERNO URADILA first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?