Teroristički napad u Moskvi: Naoružani napadači otvorili vatru na ljude u koncertnoj dvorani, ima žrtava

Teroristički napad u Moskvi: Naoružani napadači otvorili vatru na ljude u koncertnoj dvorani, ima žrtava

Link na izvornu vijest

U napadu je sudjelovalo između dva i pet naoružanih napadača, javljaju ruski mediji.

Snimke koje se šire društvenim mrežama pokazuju napadače kako pucaju u civile u predvorju dvorane

Napadači su također aktivirali eksploziv koji je izazvao veliki požar, izvijestili su državni mediji.

Vatra je zahvatila trećinu zgrade koncertne dvorane, a krov zgrade gotovo je potpuno zahvaćen plamenom, javlja Tass. Gusti oblaci dima dižu se u nebo.

Prvi izvještaji govore o 14 mrtvih. Videosnimke objavljene na ruskim kanalima društvenih medija pokazuju veliku gomilu posjetitelja koncerta kako pokušavaju pobjeći iz dvorane dok odjekuju brojni glasni pucnjevi.

Specijalne jedinice ruske Nacionalne garde stigle su na mjesto događaja i poslano je više od 50 ekipa hitne pomoći

Dnevnik.Ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?