Mate Bulić poziva: Podržimo Zlatka Vidovića u emisiji ‘Nikad nije kasno’

Mate Bulić poziva: Podržimo Zlatka Vidovića u emisiji ‘Nikad nije kasno’

Link na izvornu vijest

Zlatko Vidović ima 60 godina i dolazi iz Viteza i natjecatelj je u popularnom glazbenom showu Nikad nije kasno koji se emitira na televiziji Nova BH.

Od najranijeg djetinjstva Zlatko pjeva, svira i igra u folkloru, ali se nikad profesionalno nije bavio pjevanjem, niti je ikada od toga zarađivao za život. Bavio se raznim poslovima, uglavnom zanatlijskim, jedno vrijeme radio je i u Nemačkoj. Tvrdi da zna svašta napraviti i popraviti.

Želja mu je bila da se bavi slikarstvom, ali nikad nije ostvario svoj san. Ipak, i dan danas slika za svoju dušu, a slike poklanja prijateljima.

 

Oženjen je i ponosni je otac dvoje djece, a ima i unuke.

Zlatko već godinama svira i pjeva, a podršku mu je dao i negov prijatelj, poznati glazbenik Mate Bulić. Naime on je pozvao sve da glasovanjem na OVOM LINKU daju svoj glas Zlatku Vidoviću, te ga tako podržite za prolazak u sljedeći krug.

Glasovanje traje do sutra 26.03.2024. godine u 24:00 sata!

The post Mate Bulić poziva: Podržimo Zlatka Vidovića u emisiji ‘Nikad nije kasno’ appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?