Prelomio se ringišpil u Ljubuškom, šestero djece ozlijeđeno i odvedeno u SKB Mostar

Prelomio se ringišpil u Ljubuškom, šestero djece ozlijeđeno i odvedeno u SKB Mostar

Link na izvornu vijest

Šestero djece ozlijeđeno je četvrtak navečer u Ljubuškom, te su prebačeni u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru nakon što su pali s električnog vrtuljka (ringišpil) koji se prelomio, izvijestili su iz policije. Incident se dogodio iza 20.00 sati kada su maloljetnici pali zbog kvara na vrtuljku, koji se nalazi u središtu Ljubuškog.

Najprije im je ukazana liječnička pomoć u tamošnjem Domu zdravlja nakon čega su ozlijeđena djeca vozilima hitne pomoći prebačena u Centar urgentne medicine pri Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru, potvrdila je glasnogovornica Uprave policije MUP-a Županije zapadnohercegovačke Mila Ćavar.

Po njezinim riječima nije poznat stupanj ozljeda djece. Policija je odmah nakon incidenta osigurala mjesto nezgode, a istraga će se uz nadzor dežurnog županijskog tužitelja nastaviti u petak ujutro.

Objava Prelomio se ringišpil u Ljubuškom, šestero djece ozlijeđeno i odvedeno u SKB Mostar pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?