Herceg Etno selo postaje epicentar mlade sportske „Eksplozije Talenta“!

Herceg Etno selo postaje epicentar mlade sportske „Eksplozije Talenta“!

Link na izvornu vijest

U srijedu, 28. kolovoza 2024. godine, Herceg Etno Selo će se transformirati u pravu sportsku arenu za najmlađe! Pridružite nam se na „La Bomba Eksploziji Talenta“, spektakularnom događaju koji će obuhvatiti mališane uzrasta od 3 do 8 godina i pružiti im nezaboravno iskustvo puno zabave, igre i natjecanja.

Ovaj jedinstveni događaj, organiziran u suradnji sa „Abecedom Sporta“, obećava vrhunski doživljaj. Djeca će sudjelovati u raznovrsnim igrama i sportskim aktivnostima, kreiranim posebno za njihov uzrast, kako bi se potaknuli radost, timski duh i sportski entuzijazam.

„La Bomba“ krem namazi, glavni organizatori ovog događaja, predstavit će svoje najukusnije proizvode i tako će gosti imati priliku uživati u slasnoj degustaciji palačinki dok će se voda Leda pobrinut da svi mali sportaši budu osvježeni tijekom cijelog dana.

Svi sudionici će, osim toga, dobiti poklon pakete i medalje, jer vjerujemo da je svako dijete pobjednik. Da bi događaj bio još uzbudljiviji, u posjetu nam premijerno stiže maskota, te ćemo uživati u spektakularnom vatrometu koji će označiti završetak ovog nezaboravnog dana.

Prijavite svoje dijete!

Prijave za sudjelovanje su već otvorene a roditelji mogu prijaviti svoje mališane putem online obrasca. Ne propustite priliku da vaše dijete doživi radost i uzbuđenje sporta u prekrasnom okruženju Herceg Etno Sela!

Link za prijavu djece:

https://forms.gle/TbdoGQnMhcVWAMPf7

#djecazaslužujuviše

The post Herceg Etno selo postaje epicentar mlade sportske „Eksplozije Talenta“! appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?