Medvjed napao čovjeka na Plitvičkim jezerima

Medvjed napao čovjeka na Plitvičkim jezerima

Link na izvornu vijest

U petak navečer na području Plitvičkih jezera medvjed je napao čovjeka, ekskluzivno doznaje portal Lika online. Ravnateljica Opće bolnice Gospić, Sandra Ćubelić, potvrdila im je kako je u tu ustanovu zaprimljen pacijent s ozljedama koje se tretiraju kao lakše tjelesne.

Iako su napadi medvjeda izuzetno rijetki, oni su potencijalno opasni, pa je ovaj muškarac imao sreću.

Iz Policijske uprave ličko-senjske također su potvrdili informacije o napadu. Medvjed je na području naselja Čujića Krčevina, unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera, napao muškarca rođenog 1960. godine. Incident se dogodio oko 22.30 sati.

Uz navedeno, u petak navečer u gospićku bolnicu primljeni su i pacijenti koji su pretrpjeli ozljede nakon napada psa i stršljena. Srećom, pritom su zadobili samo lakše tjelesne ozljede

www.abcportal.info

The post Medvjed napao čovjeka na Plitvičkim jezerima first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?