Jakirović: Ispričavam se svima kojima Dinamo nešto znači

Jakirović: Ispričavam se svima kojima Dinamo nešto znači

Link na izvornu vijest

Dinamo je sinoć na Allianz Areni doživio jedan od najtežih poraza u povijesti.

Bayern im je utrpao čak devet komada, a isti takav poraz doživjeli su 1980. na turniru u Mostaru od Veleža. Trener Plavih Sergej Jakirović nakon susreta dao je svoj osvrt koji je započeo isprikom.

Ja bih se prvo ispričao cjelokupnoj javnosti i svima kojima Dinamo nešto znači. Ne okreneš se, zicer je za njih. Jako je teško bilo parirati. Mi smo pokušali. Drago mi je zbog reakcije igrača nakon poluvremena. A onda smo počeli jurcati za njima, bili su brži. Jednostavno, nismo mogli danas bolje parirati. Dečki su dali sve od sebe, ali ovo je previsok nivo za nas i sada moramo raditi još više i još jače, kazao je i nastavio:

Pokušavali smo pokazati više hrabrosti, ali nije bilo lako izaći jer su nam radili pritisak od prve sekunde. Kod jednog od penala nismo se ni postavili. Pokušali smo ih ugroziti s brzim izlascima, imali smo i šansu Pjace na 3:2, a onda su nam krenuli zabijati. Svaki napad bila je opasnost za nas. Kako dalje? Trebamo izvući pouke, treba stjecati iskustvo. Neki mladi igrači su pokazali da su blizu tog nivoa. Ali čim malo iskočiš nužna je korekcija, Bayern to radi sve isprve, oni su zabijali i to je prevelika razlika za nas. Moramo se oporaviti, moramo ići dalje.

Trener Dinama kazao je kako je imao osjećaj da bi Bavarci da su mogli zabili i 20 golova.

Bayern je nemilosrdan. Da su nam mogli zabiti 20, zabili bi. U ovom trenutku to je prevelika razlika u odnosu na nas, istaknuo je, a evo što je rekao na upit o mogućem odlasku s klupe:

To nije pitanje za mene. Otkad sam došao u Dinamo, prošao sam sito i rešeto. Sve mi je jasno, neka udare po meni, s time nemam problema. Radim najbolje što mogu, kad osjetim da me igrači ne prate, sam ću to riješiti. Pričao sam već s igračima, ohrabrio sam ih. Nevistića pogotovo, primio je devet golova, ali je imao sjajnih obrana. Ljudi su nam 30 puta pucali po golu, to je svake tri minute. Previše, zaključio je Jakirović.

Objava Jakirović: Ispričavam se svima kojima Dinamo nešto znači pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?