Uz samo nekoliko klikova do obrta u Ljubuškom

Uz samo nekoliko klikova do obrta u Ljubuškom

Link na izvornu vijest

Uz samo nekoliko klikova do obrta u Ljubuškom

Osnivanje obrta u Ljubuškom od danas je moguće iz udobnosti svoga doma kao i iz bilo kojeg kutka svijeta i to besplatno.

Naime, Grad Ljubuški je kroz online platformu Digital Tax Free City omogućio fizičkim osobama da internetski registriraju svoj obrt u roku od samo 24 sata prilikom čega se taksa za osnivanje obrta ne naplaćuje. Pokretanjem nove usluge, Ljubuški je postao drugi grad u Bosni i Hercegovini koji je na ovaj način olakšao fizičkim osobama registraciju obavljanja samostalne gospodarske djelatnosti.

Ovaj model donosi jednostavnost i brzinu bez troškova korisnika što je, uz olakšice poduzetnicima, još jedan iskorak u poboljšanju uvjeta za razvoj lokalnog gospodarstva kojeg je obrtništvo važna sastavnica. Grad Ljubuški će u budućem razdoblju kroz uvođenje novih tehnologija i digitalnih postupaka nastojati dodatno unaprijediti javne usluge kroz poboljšanje brzine i učinkovitosti na zadovoljstvo građana.

Registrirajte obrt OVDJE.

 

Objava Uz samo nekoliko klikova do obrta u Ljubuškom pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?