Veliko srce Gruđana: Zavodu Bakovići uručili automobil, kamion hrane i 10.000 KM

Veliko srce Gruđana: Zavodu Bakovići uručili automobil, kamion hrane i 10.000 KM

Link na izvornu vijest

Ovih dana završila je dobrotvorna akcija župe Drinovci u kojoj su nastojali pokazati blizinu i podršku poplavljenim područjima u Fojnici i okolici.

Cilj akcije bio je pomoć zavodu Bakovići pokraj Fojnice. U subotu su uručili jedan kamion hrane i potrebština, a u novcu je prikupljeno cca 10 000 KM.

U srijedu su akciju završili poduzetnici iz Gruda i još jednom pokazali spremnost pomoći ljudima u nevolji.

Predstavnici općine Grude i predstavnici poduzetnika posjetili su Ustanovu Bakovići kako bi im uručili značajnu donaciju koja će pomoći u saniranju štete nastale tijekom nedavnih poplava. Pored vrijedne pomoći su iznenadili i radnicu Ustanove, Marijanu Lalić, darujući joj novi automobil.

Marijana je u noći sa četvrtka na petak, dok je bila na dužnosti, izgubila svoj automobil pokušavajući spasiti korisnike Ustanove iz poplavljenih prostorija. Uprkos tome, stavila je njihove živote ispred svog i uspješno organizirala evakuaciju korisnika na sigurno mjesto. Njena požrtvovanost nije ostala neprimijećena, a donacija automobila predstavlja simbol zahvalnosti za njen trud.

“Ovo je veliko priznanje za Marijanin nesebičan rad. Dobro se zaista vraća dobrim, a ova donacija nam mnogo znači,” poručili su iz Ustanove Bakovići, izrazivši duboku zahvalnost na iskazanoj podršci i prijateljstvu u teškim trenucima.

Ova donacija će značajno olakšati rad Ustanove Bakovići i omogućiti im bržu sanaciju posljedica prirodne nepogode, dok je Marijanin novi automobil simbol pobjede humanosti nad ljudskom nevoljom. Hvala dragome Bogu na svakom darovatelju koji je sudjelovao u ovoj hvalevrijednoj akciji.

Post Veliko srce Gruđana: Zavodu Bakovići uručili automobil, kamion hrane i 10.000 KM je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?