Sting “zapalio” Zetru

Legendarni pop pjevač Sting večeras je proslavio rođendan zabavljajući nekoliko tisuća Sarajlija na koncertu u dvorani Zetra, javlja klix.ba.

Koncert je otvorio 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom, a Sting je publiku zabavljao svojim najvećim hitovima.

Među njima se izdvajaju pjesme “Desert Rose”, “Englishman in New York”, “Fragile”, “Shape Of My Heart”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle”.

Također, publici je predstavio i numere sa svog posljednjeg albuma “The Bridge”, kao što su “Rushing Water” i “If It’s Love” i “For Her Love”.

Pjevač je jučer doputovao iz Rumunjske privatnim avionom sa svojim bendom, gdje je održao posljednji koncert pred nastup u glavnom gradu BiH.

Sting je u Sarajevo došao u okviru svoje jesenje turneje koju je započeo 20. rujna u Finskoj, a u sklopu koje će održati 38 koncerata.

Prije koncerta legendarni glazbenik uživao je u turističkim atrakcijama Sarajeva, a sinoć ga je na večeri uoči rođendana zabavljao sarajevski bend Šeherston, piše klix.ba.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?