Goran Bogdan iznenadio novim izgledom

Proslavljeni glumac koji je rođen u Širokom Brijegu i miljenik žena Goran Bogdan iznenadio je pojavom na svečanom otvorenju jednog salona u Zagrebu.

Goran Bogdan Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, vidi se da ne vole privlačiti pozornost!

Glumac je na događanje došao s nikad gušćom i dužom bradom, a nije poznato je li ju pustio zbog nove uloge ili mu je to novi imidž.

Prije samo nekoliko mjeseci na svojem profilu na Instagramu pokazao je kako izgleda bez brade, koju je morao obrijati zbog uloge, a tada je podijelio mišljenja svojih obožavatelja.

I dok su mu neki pisali da bez brade izgleda i 20 godina mlađe, drugi su ga molili da je ponovno pusti da naraste.

S bradom ili bez nje, Goran je svakako zauzet, a srce mu je zarobila 11 godina mlađa kolegica iz Srbije Jovana Stojiljković, s kojom je obnovio vezu samo nekoliko mjeseci nakon što su odlučili prekinuti. Ponovno su se zbližili na setu serije koju su skupa snimali u Hrvatskoj krajem prošle godine, piše dnevnik.hr.

Goran i Jovana prvi put su potvrdili vezu 2019. godine, kada ju je on iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere njezine predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu. Zajedno su se pojavili na tek nekoliko događaja i svoju privatnost uspješno čuvaju daleko od očiju javnosti, piše dnevnik.ba

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?