Elon Musk lansirao parfem “Burnt Hair” i već zaradio milijun dolara 

Najbogatiji čovjek na svijetu, Elon Musk, ‘namirisao’ je novu priliku za ulaganje u neobične proizvode pa je lansirao parfem pod nazivom “Burnt Hair”. Kaže da je u samo nekoliko sati prodano 10.000 bočica, a zarada od prodanih mirisa iznosi milijun dolara.

– Pokretanje posla s parfemima bilo je neizbježno s obzirom na prepoznatljivost moga imena. Zašto sam se uopće borio protiv toga toliko dugo!? – napisao je Musk na Twitteru.

Na njegovoj internetskoj stranici piše da bočica parfema stoji stotinu dolara, a zainteresiranima bi se trebala početi isporučivati od prvoga tromjesečja 2023.

Musk je i ranije ulagao u razne biznise. Tako je 2020. godine lansirao premium tekilu brenda Tesla, po cijeni od 250 dolara (oko 1600 kuna). Boce se izrađuju ručno, u obliku su munje, a jedan kupac može dobiti najviše dvije boce.

U srpnju je putem Teslina web shopa pustio u prodaju kratke crvene satenske hlačice koje su se prodavale u ograničenoj seriji. S prednje strane imaju Teslin logotip, a sa stražnje natpis S3KY i stoje oko 70 dolara ili 470 kuna.

Njegova tvrtka ‘Boring Company’, čije je zadnja vrijednost iznosila 5,7 milijarda dolara, početkom 2018. prodavala je bacače plamena po cijeni od 500 dolara po komadu, od čega je zarada iznosila 10 milijuna dolara, a istodobno je prodao i oko 50.000 šilterica s logom tvrtke.

Muskove se ambicije protežu od naseljavanja Marsa do stvaranja novoga održivog energetskog gospodarstva. U sklopu toga procesa na noge je podigao tvrtku Tesla, raketnu tvrtku SpaceX i još nekoliko manjih kompanija, piše hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?