Blanka Vlašić demantirala medijske napise o bračnoj krizi

Belgijski mediji proteklih su se tjedana raspisali o problemima u braku naše bivše atletičarke Blanke Vlašić i TV voditelja i sportskog novinara Rubena van Guchta.

Blanka i Ruben će krajem godine dočekati svoje prvo zajedničko dijete, no nekolicina stranih portala navodi kako se njihov brak našao u problemima. Sad su se te glasine proširile i na naše područje, piše Gloria.

Novinarka je kontaktirala Blanku, koja se javila jako dobro raspoložena.

“Ma kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana”, rekla je atletičarka i dodala kako je s njezinim brakom sve u redu.

Posljednje tjedne trudnoće Blanka provodi u svom rodnom Splitu, a javila se usred treninga. Da vrijedno trenira pokazala je i na svom Instagram profilu, podijelivši djelić svoje fitness rutine.

Blanka i Ruben sudbonosno su “da” izrekli u svibnju ove godine, u uskom krugu njihovih najbližih prijatelja i obitelji u Splitu. Sportašica je zatim na svom Instagram profilu objavila fotografije s vjenčanja i otkrila da očekuju bebu.

“Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu”, napisala je u opisu fotografije.

Iako su svoju vezu, kao i svadbu, držali u strogoj tajnosti, nakon vjenčanja na društvenim su mrežama dijelili zajedničke trenutke s njihove dvije adrese, piše gloria.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?