Postanite novi glasnogovornik Studentskog zbora u Mostaru

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru raspisuje natječaj za glasnogovornika.

Natječaj traje od 19. do 26. listopada, a prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Mostaru, dok prednost imaju studenti odnosa s javnošću i novinarstva.

Glasnogovornik mora imati vještine pisanja najava i priopćenja medijima o radu Studentskoga zbora. Odgovara na novinarske upite i upoznat je sa načinom komuniciranja u medijima. Vodi sve društvene mreže Studentskoga zbora (Facebook, Instagram, LinkedIn i email). Glasnogovornik ujedno i upravlja web stranicom zbora te i tamo objavljuje članke. Informira studente o radu zbora, komunicira sa studentima i ostalom javnosti te im nastoji približiti rad i aktivnosti zbora kroz zanimljiv i kreativan sadržaj.

Glasnogovornik djeluje kao savjetnik predsjedništva Studentskog zbora, te sudjeluje na sjednicama kako bi bio upoznat sa svim odlukama Studentskog zbora.

⁣Potrebne su izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine, te organizacijske sposobnosti i kreativnost. ⁣

⁣Za prijavu je potrebno na [email protected] dostaviti životopis i motivacijsko pismo.

⁣NAPOMENA: Uz obvezne dokumente, kandidati mogu priložiti i sve dodatne preporuke i dokumente koji mogu pomoći pri budućem angažmanu. Nepotpune i prijave pristigle izvan naznačenog roka neće biti razmatrane.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?