Mlađe je slađe: 41-godišnja Carla neće ni da čuje za one iznad 30 godina

Tinder je, sad već znaju mnogi koji su dovoljno stari da mogu držati mobitel jednom rukom, mjesto za upoznavanje bez puno ženiranja. Zna to i 41- godišnja Britanka Carla, koja ovako razmišlja: Na Tinderu birate svoje želje; lokaciju, spol i dob. Sjećam se da sam prvo počela izlaziti s 38-godišnjakom, a onda postupno spuštala dobnu granicu…

Trenutno je u vezi s 28-godišnjakom i toga se, kaže, ne bi trebala sramiti, baš kao ni činjenice da je odlučila izlaziti samo s muškarcima najmanje deset godina mlađima od nje…, piše večernji.hr

Samoprozvana ‘žena-puma‘ i dizajnerica iz Londona ispričala je da je nakon razvoda od muškarca šest godina mlađim od nje shvatila da treba izlaziti s još mlađima, pa je otvorila račun na Tinderu i počela im se javljati.

Iako tvrdi da nema svoj tip, za Mirror je rekla da joj je najdraža dobna skupina ona između 25 i 30 godina. “Mlađi od toga imaju previše različite životne stilove i nivo zrelosti da bismo bili u pravoj vezi, a stariji su ili predosadni ili pak traže supruge”, objasnila je.

@madam__mayhem #cougar #cougartok #cougarsoftiktok #pegtok #kinktok #domme ♬ Hi watermelon sugar – Alisa 👼🏻

U svojim je kasnim dvadesetima i ranim tridesetima, priča, živjela u inozemstvu i družila se s ljudima mlađima od sebe, jer su bili zabavniji i otvoreniji od njenih vršnjaka.

– Jedan od muškaraca s kojim sam hodala i za kojeg sam se udala bio je šest godina mlađi, ali smo se razveli pet godina kasnije – rekla je. To joj je teško palo i nije se osjećala dobro u vezi sebe pa je godinu dana kasnije odlučila isprobati aplikaciju za spojeve.

– Na Tinderu birate svoje želje; lokaciju, spol i dob. Sjećam se da sam prvo počela izlaziti s 38-godišnjakom, a onda postupno spuštala dobnu granicu… – priča. “Odjednom su svi ti mlađi momci plazili po meni. Nisam mogla vjerovati! Bio je to dobar osjećaj!”

@madam__mayhem #bisexual🏳️‍🌈 #bisexual #pansexual #dating #cougar ♬ original sound – M

U početku je Carla ipak bila zabrinuta da muškarci neće vidjeti ‘pravu nju‘ i da će pomisliti da ih zavlači, no to je prošlo čim je otišla na prvi spoj s tipom koji ju je zasuo komplimentima. Veze su se redale, a Carla je izlazila i s četvoricom u isto vrijeme, za što tvrdi da joj je pomoglo da ponovno otkrije svoju seksualnost i poveća samopouzdanje. “Ne želim djecu i shvatila sam da monogamija nije za mene, što može biti izazovno u vezi s onima mojih godina i starijima”, rekla je, no unatoč njenom samopouzdanju, ‘trolovi‘ joj na TikToku često ostavljaju zlobne komentare koje je prestala i čitati. “Svi imaju ideje što bi i kada žene trebale činiti, a što ne, pogotovo kad pređete određenu dob, ali zašto bi se samo one mlađe od 35 dobro zabavljale?”, piše večernji.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?