Mate Bulić: Slijedi koncert u Zadru, zatim u Areni Zagreb, slijedi Uskopaljska noć u Zagrebu, Roko klub u Zagrebu te Tomislavgrad

Moja Hercegovina”, “Ja sam na te ponosan”, “Dabogda se i ti udala”… samo su neki od hitova koje je publika proteklog vikenda u glas pjevala s Matom Bulićem – “Kraljem dijaspore” koji je, potvrđeno je već nebrojeno puta, omiljeni pjevač među brojnom publikom u BiH, Hrvatskoj i iseljeništvu.

Atmosferu, s dva rasprodana koncerta: Hercegovačke večeri u Berlinu i proslave 50 godina KSC Ehingen za Večernji list BiH podijelio je Mate Bulić. – Teško je riječima prenijeti emociju koju dobivam na svakom koncertu. I jedan i drugi koncert bili su rasprodani do posljednjeg mjesta, što je najbolji pokazatelj koliko se publika poželjela Mate Bulića, prenosi Večernji list.

Atmosfera je bila fenomenalna, zaista nešto što je teško riječima opisati. Kada vas publika dočeka uz ovacije a onda zajedno s vama pjeva svaki stih vaših pjesama, to je nešto što ostavlja bez daha. Kada sve to vidim daje mi snagu i volju da još više radim i uživam zajedno sa svim tim mojim divnim ljudima, priča nam Bulić opisujući emociju koju je doživio na oba koncerta. – Kada vam publika da emociju, a vi svoju njima prenesete kroz pjesmu to je pun pogodak. To je nešto što svakome tko se bavi ovim poslom čini jedno veliko zadovoljstvo, i tada sreći nema kraja, ispričao je Bulić za Večernji list. Zanimalo nas je i planira li ponovno razveseliti publiku i gdje, na što je odgovorio: – Kako da ne, pred nama je još puno posla. Što se konkretno tiče ove godine imam koncert u Zadru, zatim u Areni Zagreb, slijedi Uskopaljska noć u Zagrebu, Roko klub u Zagrebu te Tomislavgrad, zaključio je kralj dijaspore u razgovoru.

Energija s kojom ovaj popularni pjevač govori o navedena dva koncerta te onima koji slijede dokaz je s koliko žara i volje Mate Bulić prenosi emociju svojoj publici koja uz njegove pjesme, gdje god se nalazila, može osjetiti dašak doma. Buliću smo zaželjeli sreću za nadolazeće koncerte i zaželjeli da ih bude još više, kako bi svi obožavatelji mogli uživati u nadaleko poznatim pjesmama.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?