Sylvester Stallone otkrio tužne detalje o stanju Brucea Willisa

Glumac Sylvester Stallone podijelio je s javnošću novosti o zdravstvenom stanju svog kolege Brucea Willisa, nakon što se Willis ranije ove godine zbog teške bolesti zauvijek povukao iz svijeta filma. 

Stallone je u razgovoru za The Hollywood Reporter otkrio kako je Bruce.

“Bruce prolazi kroz stvarno, stvarno teške trenutke. Ne smije komunicirati ni s kim. To me ubija. To je tako tužno”, rekao je Stallone. Willis i Stallone surađivali su zajedno na dva filma iz trilogije The Expendables, a u trećem nastavku Willis je zamijenjen Harrisonom Fordom, piše Index.hr.

Kada je Willisova dijagnoza objavljena u ožujku, Stallone se među prvima javio s porukom podrške na društvenim mrežama. Uz neke Willisove slike, Stallone je napisao: “Znamo se cijelu vječnost. Molimo se za tebe i tvoju divnu obitelj.”

Vijest o dijagnozi objavljena proljetos

Willisova obitelj je krajem ožujka potvrdila da mu je dijagnosticirana afazija, razorno stanje mozga koje može dovesti do gubitka sposobnosti razumijevanja ili izražavanja govora. Willis se u potpunosti povukao iz javnog života i otkako se umirovio gotovo na kapaljku su izlazile informacije o njegovu zdravstvenu stanju.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?