Tragičan kraj potrage u Crnoj Gori: Bujica odnijela automobil, ronioci izvukli tri tijela

Tijela tri osobe izvučena su iz rijeke u mjestu Rogami, nakon što se jutros oko 7 sati dogodila teška prometna nesreća kada je automobil “Golf 3” prelazio preko mosta, te zbog bujice završio u rijeci, piše pogled.ba.


Ronioci su ubrzo izvukli tijelo djevojke, dok su za dvojicom muškaraca tragali.

– Naši ronioci su nakon poziva OKC centra izašli na lice mjesta u mjesto Rogami kod Podgorice u potrazi za nestalim osobama koji su nakon prometne nesreće automobilom sletjeli u rijeku. Nakon kraće potrage na pet metara dubine pronašli smo vozilo u kojem su se nalazila dva beživotna tijela. Tijela smo izvukli i predali nadležnim organima na dalje postupanje – rekao je Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra.

Podsjetimo, dva automobila pokušala su prijeći most na omanjoj rijeci Širolija, koja se nalazi ispod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je rijeka bila previše nabujala i poplavila most, piše Standard.


Međutim, kako prenosi ovaj portal, vozač drugog automobila je odlučio da ipak pokuša prijeći. Kad je bio na sredini, jaka vodena bujica je prevrnula vozilo koja je završilo u rijeci.

Prema riječima mještana, ovaj most nije za promet kada je vodostaj rijeke veliki.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?