Samovojska o debaklu Njemačke: Flick totalno krivo sastavio momčad

Nova velika senzacija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Njemačka je izgubila od Japana, iako su vodili i dominirali. Na kraju je u Al-Rayyanu bilo 2:1, piše hrt.hr. 

– U prvom je poluvremenu Japan bio totalno inferioran, a drugo poluvrijeme fantastičan nogomet. Imali su Nijemci četiri, pet situacija da povedu 2:0, no Japanci su se digli. Poslije 1:1 Japanci nisu stali, zabili su drugi, pa i treći. Igrali su kao navijeni. Potpuno zaslužena pobjeda Japana, rekao je nakon šokantne utakmice Tomislav Ivković.

– Ovdje se dogodilo čudo. Jučer smo imali, danas je novo čudo. Pitam se kako će Nijemci ući u nastavak turnira, igraju protiv Španjolske. Japanci su drugo poluvrijeme odigrali odlično, iznad svih očekivanja i iznad vlastitih mogućnosti. Frapantno je tko je pobijedio Nijemce. Jedan igrač koji igra u Freiburgu, a drugi iz Bochuma. Očito je da je Hansi Flick totalno krivo sastavio momčad, to čovjek ne može vjerovati kako je posložio. Zamjene su također bile katastrofalne, ističe Anton Samovojska

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?