Hazard: Rekli smo si što smo imali, sad idemo pobijediti Hrvatsku

“Ne vidim nas na izlaznim vratima Svjetskog prvenstva za dva dana. Idemo pobijediti Hrvatsku, nadam se da ćemo vidjeti osmijehe naših navijača nakon te utakmice, i onda nastaviti što dalje”, rekao je belgijski kapetan Eden Hazard na izvanrednoj konferenciji za novinare belgijske nogometne reprezentacije nakon brojnih izvješća o sukobu u momčadi, piše hrt.hr.

– Ništa se veliko nije dogodilo nakon Maroka. Imali smo jedan dobar razgovor na kojem smo svašta rekli. Rekli smo si da moramo bolje i potrudit ćemo se to pokazati protiv Hrvatske. Rekli smo si sve što smo imali jedni drugima za reći, objasnio je Hazard, koji se na konferenciji za novinare pojavio u društvu vratara Thibauta Courtoisa.

– Nakon drugog gola Maroka prebrzo smo se predali. Protiv Hrvatske to moramo promijeniti i nastupiti drugačije, inače će nam to biti zadnja utakmica u Kataru, dodao je Hazard.

Podsjetimo, Kevin De Bruyne je prije nekoliko dana izjavio da je momčad prestara, što je dodatno eskaliralo razmirice u momčadi. Nakon naguravanja u svlačionici poslije Maroka u ponedjeljak navečer održan je krizni sastanak u kojem je sudjelovao stručni stožer i stariji igrači, a na njemu su bili i predstavnici Belgijskog nogometnog saveza.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?