Batshuayi: Martinez je od nas otišao u suzama

“Svi smo razočarani zbog ispadanja”, rekao je belgijski nogometaš Michy Batshuayi nakon što je njegova reprezentacija odigrala 0-0 protiv Hrvatske te tako zauzela treće mjesto skupine F na svjetskom prvenstvu, piše hrt.hr.

– Razočarani smo jer smo eliminirani. Meni je žao jer nisam igrao, napadač sam, trebali smo pogodak i moj je posao zabijati. Teško mi je govoriti o tome jesmo li zaslužili ispasti ili ne, ali mislim da smo na turniru definitivno trebali igrati bolje. Teško je, ovo nije prijateljski turnir nego svjetsko prvenstvo. Odlazak izbornika? Rekao nam je Martinez da odlazi, rekao je to u suzama, komentirao je Batshuayi, strijelac u pobjedi Belgije protiv Kanade u prvom kolu, ali koji je protiv Hrvatske je ostao na klupi za pričuve kroz cijelu utakmicu.

– Igrali smo bolje nego li u prva dva susreta. U drugom poluvremenu smo krenuli prema naprijed, imali smo nekoliko sjajnih prilika. Lukaku? Je, posebno je on bio u šansama, ali nikako ga ne smijemo okriviti za ovakav rezultat. Nekada se te šanse pretvore u pogodak, nekada ne. Radio je puno dobrih stvari prema naprijed. Trudili smo se, ali nismo uspjeli, izjavio je Timothy Castagne, dok je Thorgan Hazard tek kratko dodao.

– Kraj nečega automatski označava i početka nečega novoga. Sljedeća belgijska generacija ima puno kvalitete. Vratit ćemo se!

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?