Pezzi: Očekujem Barišića u početnom sastavu

– Ne trebamo se bojati. I uoči Kanade se spominjalo da Kanađani lete, imaju turbo pogon, pa je na kraju Hrvatska pretrčala Kanadu, rekao je Mario Zorko u Studiju 4 u analizi Svjetskog prvenstva, piše hrt.hr.

– Jedan Brozović, rekonvalescent, koji dugo nije igrao zbog ozljede, protiv Belgije je pretrčao 14 kilometara. Fascinantne su brojke kad se vidi samo Juranovića. Protiv Belgije je istrčao 61 sprint, a jedan je bio 35 kilometara na sat. Naši reprezentativci maksimalno odrađuju na terenu. Imamo izbornika koji ima sjajnu intuiciju i iskustvo. Uostalom prije nego što je bio Japan, Dalić je rekao kad bi mogao birati da bi izabrao Japan, dodao je Zorko.

Dvoboji u skupini ostavili su traga na našim igračima, Borna Sosa upitan je za sutrašnji dvoboj. 

– Vjerujem da će Dalić s pomoćnicima složiti najbolju momčad jer uvijek ponavljam nema trenera koji će staviti igrača s kojim će izgubiti utakmicu. Mislim da Dalić malo taktizira. Vjerojatno radi mjesto za Barišića jer nama trebaju stvarno spremni igrači za ovu utakmicu. Mi smo danas svjetska nacija. Bacio sam oko na kladionice. To je smiješno da Hrvatska ima najslabiji koeficijent protiv Japana od sudionika osmine finala. Zbog čega? Nije Japan problem ako odigramo kako trebamo i znamo. Japan je napravio super iznenađenje pa se strani mediji na to hvataju. Ovo je prvenstvo u kojem svatko svakoga može dobiti, sve je bazirano na trci, no sve ovisi uvijek o nama, rekao je Edo Pezzi

– Imamo svjetske ekstra klase. Gvardiola koji se profilirao kao najbolji stoper svijeta, imamo ekstra klase u veznom redu. Japanci takve igrače nemaju. Međutim, nisu više momčad koja je vodila 2:0 protiv Belgije pa na kraju zbog nepoštivanja osnovnih postulata ispali s 3:2. Japan napreduje, dodao je Zorko. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?