Tko mijenja Sosu ako će propustiti dvoboj s Japanom?

Dvadeset sati ostalo je do ogleda s Japanom i borbe za četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Za taj dvoboj, u našim redovima upitan je Borna Sosa, piše hrt.hr.

Hrvatska uz dodatnu navijačku podršku s tribina ima jasan cilj – ući među 8 najboljih reprezentacija na svijetu. S najnovijim informacijama iz Dohe javio se Marko Šapit.

– Najvažnija vijest s posljednjeg treninga je ta da Borna Sosa ponovno nije trenirao. On je jedan od šestorice reprezentativaca koji su imali punu minutažu u dosadašnjim nastupima. Osjeća posljedice viroze, a nastup protiv Japana je i dalje upitan. Iako, informacije iz naše reprezentacije kažu da još nije definitivno otpao. Ukoliko neće moći igrati protiv Japana, na njegovo će mjesto upasti Borna Barišić, nema dodatnih promjena i pomicanja Joška Gvardiola na lijevi bok, a netko drugi na stopera. Dalić inzistira na standardnosti postave i na uigranosti koji su dosad iznijeli teret, rekao je Šapit. 

Hrvatska dvoboj osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Japana igra u ponedjeljak od 16 sati uz prijenos na Drugom programu HTV-a te platformi HRTi. Emisija Qatara kreće u 15 sati, piše hrt.hr.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?