Dalić: Ne znaš što je gore protiv Brazila

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u razgovoru za HRT osvrnuo se na utakmicu osmine finala protiv Japana, ali pogledao je u budućnost i dvoboj protiv Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru, piše hrt.hr.

– Još jednom moram čestitati našim igračima, imali smo tešku utakmicu, izborili smo osam najboljih na svijetu, zasluženo, samo mogu pohvaliti dečke, nadam se da će tako biti i dalje, kazao je Dalić.

Dominik Livaković bio je heroj pobjede s tri obranjena jedanaesterca.

– Drago mi je zbog njega da nas je jučer izvukao i spasio te obranio tri penala. Kod nas se uvijek vrte sumnje oko svih nas, ali Dominik je na najbolji mogući način opravdao svoju kvalitetu. Drago mi je zbog toga. Njega je to malo mučilo i sputavalo, ali nadam se da je jučerašnja utakmica oslobodila svega, dodao je Dalić.

Sada slijedi moćni Brazil, utakmica četvrtfinala igra se u petak od 16 sati.

– Brazil je sigurno najmoćnija reprezentacija na ovom SP-u, kad vidite njihov sastav i kvalitetu. Zaista su najbolji, tu je i 50 tisuća navijača iz Brazila. Sjajna su i moćna reprezentacija s kojom je teško igrati. Ne znaš što je gore, ako se otvoriš, onda te kazne kontrom, a ako se povučeš, ubiju te s posjedom. Neće biti lako, ali ni oni ne trpe dugi posjed protivničke reprezentacije. Moramo se dobro spremiti, kazao je hrvatski izbornik.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?