JEDAN POLITIČAR POMOGAO JOJ JE U KARIJERI! Daleko od dogurala od kada je išla u školu u Hercegovini, razvila je biznis po cijelome svijetu

Još od prošlog Svjetskog nogometnog prvenstva uz hrvatske reprezentativce i izbornika Zlatka Dalića pažnju javnosti privlači atraktivna Ivana Knoll koja danas nosi titulu najpoznatije hrvatske navijačice.

Riječ je inače o mladoj dami koja je pažnju privlačila i kada se kandidirala za Miss Hrvatske i to kao predstavnica dijaspore otkrivajući da je rođena u Njemačkoj.

Unatoč tome zgodna Ivana najveći dio života provela je u Hercegovini, točnije u Ljubuškom u kojem je završila Opću gimnaziju.

U Njemačkoj je Ivana živjela sve do osme godine života.

”Sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagrebu živjela sam u Hercegovini s roditeljima, gdje sam pohađala Opću gimnaziju”, otkrila je Ivana u vrijeme kada je sudjelovala na natjecanju za Miss kada je kazala i kako se bavi modelingom pod vodstvom hrvatske modne kuće Midiken.

Uspjela je Ivana ondje u vrlo kratkom roku privući pažnju ne samo domaće javnosti, već i stranih medija, izazvala je brojne reakcije svojom pojavom na tribinama katarskih stadiona, no sve to daleko je od pukog naslikavanja.

Ivana zapravo još od Svjetskog prvenstva u Rusiji vodi vlastiti biznis, odnosno obrt Knolldol kroz koji je pokrenula proizvodnju Crokinija.

Riječ je o Ivaninoj liniji kupaćih kostima, na njenim stranicama danas je moguće pronaći i muške i ženske modele po cijeni od 20 do oko 50 eura, a poduzetna Ivana šalje ih svuda po svijetu te uskoro najavljuje i odlazak u Sjedinjene Američke Države gdje također ne bi trebala ostati nezapažena.

Prema onome što se može pronaći na internetskim stranicama Ivaninog obrta njeni kupaći kostimi predstavljaju se kao izvorni hrvatski proizvod napravljen s ljubavlju.

Inspiraciju za takvo nešto pronašla je u hrvatskim nacionalnim simbolima, točnije u crveno-bijeloj šahovnici koju su još tijekom prošlog nogometnog prvenstva prepoznali ljudi širom svijeta.

Uz to što Ivana potencijalnim kupcima nudi različite kupaće kostime ondje se nude i mini haljine sa šahovnicom, majice, ali i razne druge modne dodatka.

Ova mlada obrtnica inače posluje u zagrebačkoj Strojarskoj ulici, a odskočna daska za njeno poslovanje zasigurno je bio poticaj u iznosu od 75.000 kuna od Grada Zagreba kojega je odbila u eri pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je ostao poznat kao političar široke ruke, a više pročitajte OVDJE

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?