Viktorija o tračevima da su Dino i Grašo bili ljubavnici: Uhvatila sam ih i završila na psihijatriji!

Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa (45) gostovala je u podcastu Dorijana Klarića ‘Ajmo iskreno’ te se dotaknula jednog vrlo zanimljivog trača kojeg se rado sjeti i danas, a kružio je još prije 15 godina.

Šuškalo se kako su njezin suprug Dino Rađa (55) i pjevač Petar Grašo (46) više od prijatelja, i to baš u trenutku kad su misica i košarkaš čekali drugo dijete. 

– Suludi su ti tračevi. I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome tko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život… To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno – priznala je uz smijeh te dodala kako ih je nedavno uhvatila.

– Završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i rodila zbog šoka, a tad sam nosila drugo dijete, Niku. Stvarno sam bila trudna tad i došao je taj trač do nas i ja sam stvarno rodila zbog Petra Graše Niku 27. veljače, zaista sam rodila… Zaista je Petar Grašo kriv što sam tad rodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smijala i meni je pukao vodenjak od smijeha – ispričala je Viktorija, prenose 24 sata.

Također, njezin ginekolog tada joj je i potvrdio kako joj je vodenjak puknuo baš od smijeha. U Petrovoj bolnici dva dana nakon poroda, kaže, stajala je na prozoru i gledala grupu paparazza.

– A istodobno u Splitu ispred psihijatrije grupa paparazza čeka kad ću izaći! – rekla je Rađa.

Viktorija je 1995. okrunjena titulom Miss Dalmacije, a iste te godine upoznala je Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a zajedno imaju sinove Roka i Niku.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?