Milanović: Hrvatska može do kraja

Hrvatska može doći do kraja s ovakvom igrom, kazao je predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović nakon pobjede Hrvatska nad Brazilom u četvftfinalu SP-a, piše hrt.hr.

Milanović je utakmicu nogometnih reprezentacija Hrvatske i Brazila pratio zajedno s hrvatskim iseljenicima u prostorijama Sportskog kluba Hrvatski sokol u čileanskoj Antofagasti, budući da se nalazi u službenoj poskjeti Čileu.

– Velika je ovo pobjeda. Brazil mi je nekako dosad davao dojam najjače momčadi, a mi smo ih uspjeli svesti na njihovu i oni nas na našu mjeru, što znači da je bilo sve jako ravnopravno. Tko nije spreman na stres kada igra Hrvatska, neka ne ustaje iz kreveta. Hrvatska može do kraja s ovakvom igrom. Brazil je dao igrati i igrao je. Potpuno je drukčiji pristup od Japana, puno bolji nogometaši pojedinačno, a nisu dominirali nad Hrvatskom. Nisu uopće dominirali, komentirao je nakon utakmice predsjednik Milanović pobjedu hrvatske reprezentacije i ulazak u polufinale Svjetskog prvenstva.

– Poručio sam im prije utakmice da budu emocionalno stabilni i da se ne daju impresionirati, a znanje imaju. Neka se oznoje Brazilci, a Hrvatska nikada nije autsajder”, kazao je Milanović, koji je Vatrene bodrio u Katru na utakmici grupne faze s Belgijom. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?