“Kova, Marcelo, Luka, to je najbolji vezni red, a agentu sam rekao da mi ništa ne govori”

Nakon što je protiv Brazila pružio možda i najbolju predstavu u hrvatskom dresu, ispred Josipa Juranovića i “Vatrenih” je novi izazov, Argentina predvođena Lionelom Messijem, piše hrt.hr.

– Tajna našeg uspjeha je što smo zajedno, kao obitelj smo, dišemo jedan za drugog. To je tajna našeg uspjeha, kazao je branič Celtica.

Brazilske medije je zanimalo kako je igrati s jednim od najboljih veznih redova na svijetu.

– KovaMarceloLuka, to je najbolji vezni red, ne znam kada će se ponoviti. Kod njih je lopta sigurnija nego novac u banci. Uz njih je sve lakše. Imam sreću dijeliti teren i svlačionicu uz njih.

Juranović je naglasio kako ne treba previše razmišljati o suparniku, već se koncentrirati na svoju izvedbu.

– Ne trebamo se bojati, trebamo gledati sebe. Sutra ćemo ih analizirati i vidjeti kako ćemo igrati. Teško je uspoređivati Hrvatsku i Argentinu. Želimo usrećiti hrvatski narod, doći ponosni kući i uzdignute glave. Tako želi i Argentinci. Mi smo mala zemlja s velikim srcem.

Osvrnuo se i na svoju dosadašnju karijeru.

– Možda nisam igrač od 20, 30 milijuna eura, ali jedno morate znati. Nikada nisam odustajao, moji kod kuće su me naučili da gledam prema naprijed. Kada sam dolazio u Hajduk bilo je puno skepse, no napravio sam veliki korak u Legiju, nakon toga sam otišao u Celtic.

Sada se piše kako bi mogao u Atletico Madrid.

– Nisam čitao što se piše, otkako smo ovdje fokusiran sam na SP. Rekao sam svojem agentu da mi ništa ne govori dok ne završi ovaj turnir. Maksimalno sam fokusiran, poručio je.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?